Novinky z pondělní schůze


Autor: pan Shimi - Datum: 08 Září 2020

V pondělí jsme se spolu se Zelím a Plechem sešli na schůzce s kluky z vedení klubu, abychom si ujasnili některé věci, které nás zajímaly. Za klub byli přítomni marketingový manažer Adam Soukup, PR manažer Lukáš Jůdl a Jan Meruna, který má na starosti hudbu a režii zápasu.

Nejdřív nás zajímala otázka permanentek. Veškeré informace, které budete potřebovat, včetně cen jsou obsaženy v novém článku od Lukáše na oficiálních stránkách. Jenom zopakuji to hlavní a sice, že ten, kdo chce pravidelně chodit a samozřejmě mu to dovolují finanční možnosti, permanentka se vyplatí z důvodu přednostního vstupu na stadion. Protože moc dobře víme, co se ve světě děje a je možné, že se kapacita bude v průběhu sezóny zase snižovat a přednost dostanou tak jako všude jinde permanentkáři. Do oběhu by mělo jít max 1000 permanentek, přičemž 300 jich bude na stání.

Co se týče vstupenek na venkovní zápasy, tam mezi kluby neexistuje žádná konkrétní dohoda, a tak bude záležet na tom, kolik vstupenek pro hosty prostě zbyde nebo kolik jich domácí tým nabídne. Je jasné, že bude rozdíl, když budeme hrát s Kadaní nebo Benátkami a třeba Vsetínem nebo Jihlavou. Uvidíme no.

Co se nás dotkne v souvislosti s opatřením dále? Jak je rovněž psáno na ofiko stránkách, nebude možné chodit mezi jednotlivými sektory. Každý bude mít svůj vchod a WC. Na východní tribuně na stání NEBUDE oproti zvyklostem otevřen spodní vchod veprostřed. Na stání se bude možné dostat pouze horním vchodem po schodech. WC pro lidi na stání bude v podobě dvou toi toi budek.

Novým dodavatelem piva bude pivovar Staropramen. Restaurace Colloseum bude PERMANENTKÁŘŮM nabízet slevu 10 kč na půllitr piva před zápasem. Tedy místo 39 kč, to bude 29 kč. Jakmile začne zápas, jede se zase za klasickou cenu. Tato sleva bude platit i během komerčních přestávek, kdy budou pivo roznášet pivovnošky. Sleva se dá na pivonošce uplatnit opět jen oproti prokázání se permanentkou. Zrušeny budou oba stánky s občerstvením jak u vchodu na stání, tak v rohu proti fanshopu. Místo toho bude otevřen jen velký Coca Cola stan v rohu. Tam by měly být beerjety, které by měli zvládnout velkou kapacitu.

Domácí zápasy se budou hrát o víkendy od 16 hod, o všední dny a svátky od 18 hod. Takto to bude oficiálně. Časy se můžou měnit podle televizních přenosů i různých odkladů z důvodu karantény a apod. Klub Rytíři Kladno bude dělat vlastní TV přenosy, které budou snímány ze čtyř kamer a navíc komentovány. K dispozici budou zdarma na stránkách www.hokej.cz.

Mezi lidmi se objevila informace, že někteří hráči jsou v karanténě atd. Tým je v pořádku a připraven do prvního zápasu s Kolínem nastoupit v kompletní dostupné sestavě. Ohledně Jaromíra Jágra je vše jako vždy obestřeno tajemstvím. Nastoupí ale už nejnovější posila Tomáš Plekanec, který se dnes s Kladnem dohodl na dvouleté smlouvě. V jednání je pak ještě příchod jednoho obránce, nejspíše z USA. Ten by ale určitě nepřišel v nejbližších dnech. A dále je ve hře ještě možnost angažování Jakuba Voráčka, jemuž s Philadelphií v sobotu skončila sezóna. Tady je oboustranný zájem, ale jako vždy je ve vzduchu věc s pojištěním, což je u hráčů z NHL prostě problém. Takže tady uvidíme. Jak již jistě víte, koho určitě v kladenském dresu letos neuvidíme, je Petr Vampola, který se dohodl na smlouvě se Slavií. Vzájemné souboje tak budou jistě velmi pikantní, protože spojenectví Vampiče s Kladnem je spjaté opravdu silně. Dalším, kdo ukončil v klubu svoji činnost je Jiří Kalla, který působil v pozici marketingového manažera. Jeho místo obsadil dosavadní produkční manažer Adam Soukup.

S DJ Honzou Merunou jsme se bavili na téma zlepšení spolupráce mezi ním a kotlem. Z jeho strany je zájem na zlepšení a dohodě kdy bude pouštět hudbu a kdy budeme chtít fandit. Dále se domluvit na případném playlistu a větším propojení režie zápasu s kotlem.

To je zatím asi vše, další případné novinky jako obvykle na diskuzi.

Šimi

CHYSTÁME SE

na Vsetín do Brna

Busem každý den tam i zpět, podrobné informace včetně cen a přihlášek najdete odkazech níže:

 

NE 21.4. odj. 12:30 od ZS

 

PO 22.4. odj. 13:00 od ZS

 

Info ke vstupenkám: Zájemci nechť kontaktují Astixe nebo Zelího mailem či přes soukromou zprávu.

 

Kliknutím na banner výše budete přesměrováni na přehled všech plánovaných venkovních výjezdů, podrobné info a přihlašovací formuláře. Prosíme sledujte, průběžně upřesňujeme. Info se bude objevovat i na diskuzi.

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!