Blog uživatele bugr made in kladno


Na káru pro káru a na káry

Včera muselo být smutno snad skoro každému kladenskému člověku, i když devadesát procent tohohle kladenského obyvatelstva vůbec neví, že se hrají třeba nějaký sporty. Beru to jen procentuelně kolik má město Kladno obyvatel a kolik jich pak chodí navštívit vrcholový sport do ochozů. Kolikpak občanů našeho města vlastní sporák značky Mora? To si radši ani nebudu domýšlet.

Tragédie

Co napsat? Čím začít? Nejlepší by bylo nepsat vůbec o hokeji, protože to co se děje v našem betonovém klášteře s ledovou plochou a jakousi digi kostkou u stropu staré plechové střechy je takřka slušnými slovy nepopsatelné. Nejlepší by bylo napsat, že začíná Matějská pouť, která sousedí s naším starobylým rivalem Spartou a již dva roky za divných okolností vytvořeným jakoby ruským klubem Lev. Nebo napsat, že v Bille mají akci třeba na rohlíky. Když jich koupíš třicet máš dva zdarma a to se vyplatí.

Má to cenu

Poslední dny kladenského hokejového fanouška jsou velmi smutné až ubíjející. Proč? To kdyby někdo věděl. Bohužel je to tak a musíme se s tím smířit a doufat, že se z toho sajrajtovství nebo jak to nazvat vyhrabeme. My jako pouhý příznivci musíme věřit, fandit a držet prsťáky. Před sezonou tohle nikdo nečekal, ani ty slavní prognostici z různých sportovních redakcí všelijakých plátků a serverů.

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!