Tipovačka k MS 2024


Autor: Astix - Datum: 07 Květen 2024

Kladno má za sebou další, byť ne zrovna úspěšný ročník. Hokejová sezona ale ještě nekončí. Blíží se pravidelný vrchol v podobě mistrovství světa. Letos pro hokejového fanouška ještě o to zajímavější, že šampionát po devíti letech míří opět do Prahy a Ostravy.

Nejen kladenský fanoušek je zklamaný z neúčasti Jiřiho Ticháčka, kterému nominace utekla na poslední chvíli. Kladno ale bude mít zastoupení v podobě Eduardse Tralmkase a také nedávného Kladeňáka Oskarse Cibulskise. Kladenský původ pak bude zastupovat řízný bek Radko Gudas, toho času hrajícímu v Anaheimu. Z NHL bude také kompletní trojka brankářů, obránce Rutta či útočníci Kubalík a Palát. Velmi silný výběr přivezou ale také Švédové, zajímavá jména budou v reprezentaci Spojených států.

Není tak divu, že je velký zájem o vstupenky. Někteří z vás tak vyrazí přímo na místo. Pro všechny je každopádně připravena tradiční fanklubácká tipovačka k mistrovství světa. Většina z vás už systém nejspíš zná, ale přeci jen si to nejdůležitější zopakujme:

- Čeká nás k tipování všech 64 zápasů mistrovství světa.

- Tipujeme stav po 60 minutách, tedy je možné tipovat i remízy.

- Tip musí dorazit nejpozději do začátku daného utkání, později ho nelze uznat.

 

Své tipy můžete zasílat ideálně pomocí formuláře, který je k dispozici na příslušné záložce či na „záložním“ Astixově webu. Tam jsou také podrobnosti k bodování. Pokud vám z nějakého důvodu formulář nevyhovuje, je možné tipovat také Astixovi mailem či soukromou zprávou na fanklubu.

Pokud využijete zmiňovaný formulář, dejte si pozor, ať vám některé tipy neutečou.

Pozor, pokud tipujete přes zmíněný formulář, v něm kvůli přehlednosti jsou připraveny jen tři dny dopředu. Další zápasy budou postupně přibývat!

Veškeré podrobné instrukce, pravidla a tipovací formulář na odkazu:
http://www.fanklubpoldikladno.cz/tipovacka

Oficiální webové stránky IIHF k MS:
https://www.iihf.com/cz/events/2024/wm

Přejeme dobrou zábavu a šťastné tipy!

TIPOVAČKA

Tipujte s námi MS 2024

Bližší info a propozice ZDE

Kulturní přesahy

NA LED! Hokej a bruslení v obrazech

Fenoménu hokeje a bruslení ve výtvarném umění se věnuje nová výstava Národní galerie Praha, která pro návštěvníky znovu otevírá Palác Kinských na Staroměstském náměstí. Výstava představí téměř sto prací napříč různými výtvarnými technikami a médii z českých institucionálních i soukromých sbírek. K vidění budou od 26. dubna do 27. října jak malby starých mistrů, tak díla současných českých tvůrců.

 

www.ngprague.cz

Facebook

Komunita

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!