Tragédie


Autor: bugr made in kladno - Datum: 01 březen 2014

Co napsat? Čím začít? Nejlepší by bylo nepsat vůbec o hokeji, protože to co se děje v našem betonovém klášteře s ledovou plochou a jakousi digi kostkou u stropu staré plechové střechy je takřka slušnými slovy nepopsatelné. Nejlepší by bylo napsat, že začíná Matějská pouť, která sousedí s naším starobylým rivalem Spartou a již dva roky za divných okolností vytvořeným jakoby ruským klubem Lev. Nebo napsat, že v Bille mají akci třeba na rohlíky. Když jich koupíš třicet máš dva zdarma a to se vyplatí.

Mohlo by se napsat takových věcí, že si třeba některá z horních deseti tisíc nechala zvětšit několik ňader atd. Ještě pomalu doznívají dozvuky olympiády a všichni všechno řeší jako největší mistři světa v přechytralismu. Jestli to trénuje Petr nebo Pavel nebo v našem případku Lojza s Vláďou, tak mě to celkem nechává chladným. Jak zní v jedné dětských her „ať je to ten nebo ten, praštíme ho koštětem“. Nemusím ani jednoho, takže ať se tam třeba Růžičkofilové pro mě za mě pokakaj.

Zpátky k naší betonové tvrzi zvané ČEZ stadion. To co předvádí A team shrnu v několika bodech: hnus, bída, sajrajt, píp, píp, humus, píp, hromada trusu všech živočichů na světě, špatnost … atd. Všichni ti lidi co tam za této situace stále pravidelně dochází zaslouží řád zlaté pampersky, protože musejí mít z toho rádoby hokeje naděláno v gatích. Světlé zítřky už skoro nikdo nikde nevidmo.

Ono se lehce nadává a radí, ale ty rady a nadávky slyšíme pořád dokola od všech chytrolínů na kladensku. Prostě hoši, vyhrabte se z těch exkrementů a začnětě konečně hrát, vždyť je to vaše živobytí kurňa fix dolebetekrumcajselement. Prostě to musíte zachránit za každou cenu, ty vole!!!

Facebook

Komunita

Povinná četba

HLAVNĚ NESPADNOUT!
Stephen Foster
Muž, jeho syn a jejich fotbalový klub
V tomto ironickém vyprávění o fandovské posedlosti, pojednávajícím o islandských majitelích, věčně se střídajících trenérech, neschopných hráčích, indických koláčích a stadionech, které se vyrovnají tomu nejlepšímu z východoněmecké architektury, se jistě poznají příznivci podřadných klubů z celého světa.

ZÁBAVA

Přívětivé místo pro fanoušky kladenského hokeje, kteří si rádi hrají nebo zrovna nemají co na práci. AKTUALIZOVÁNO!